Пореден случай на безумно паркиране от столицата. Всекидневно ставаме свидетели на

...
Пореден случай на безумно паркиране от столицата. Всекидневно ставаме свидетели на
Коментари Харесай

Майка: Как да кача количката на бебето в багажника? СНИМКИ

Пореден случай на безумно паркиране от столицата. 

Всекидневно ставаме очевидци на неуместно паркиране освен в столицата, само че и в цяла България. Паркирането в София обаче от години е голям проблем и поради неналичието на решения на някои водачи им се постанова да паркират на безумни места, само че очевидно не мислят, че по този метод попречват други коли или пешеходци.

Столичани са на мнение, че на мястото на противозаконните гаражни кафези може да се изградят паркинги - уредени и с повече паркоместа. Те упорстват и за непоколебим надзор по отношение на паркирането из целия град, започвайки с главните булеварди, спирките, тротоарите и междублоковите пространства. Факт е, че местата за паркиране постоянно ще липсват, само че това напълно не е причина тротоари и площади нелегално да се окупират от коли.

Майка на 11-месечно бебе също се сблъска с паркинг неволите в столицата. Автомобил се е " залепил " за задницата на нейната кола. Ето какво написа Миглена Василева в обществената мрежа Facebook: 

" До водача на този автомобил. Имам един обикновен въпрос: Как да си кача количката на 11-месечното бебе в багажника и да го кача в колата? Може би би трябвало да го изоставя самичък на тротоара и да обикалям в уличките, с цел да намеря друго място за паркиране и да се върна за него? ".

Коментираща обявата вижда и различен проблем - водачът на возилото е спрял там, откъдето би трябвало да минават пешеходците.

" Всъщност казусът не е багажника ви, а това, че е спрял там, откъдето би трябвало да минават пешеходците. Иначе можете да изкарате колата и да спрете и да натоварите количката, само че уви пешеходците нямат вид ", написа Десислава Илиева.

Потребителите на Facebook поучават майката да реалокира автомобила си напред, с цел да се освободи място за багажника, само че Миглена споделя, че пред нейната кола е имало друга и е нямала опция да я реалокира.

" Иска ми се малко повече да мислят такива " умни " хора. Нормално е като видите кола с подобен багажник на тавана, да се сетите, че не си го слагаме за покупки от мола (да не приказваме, че вътре в колата има две столчета), а возим вътре и деца. Същото важи и за камикадзетата, които шият маневри и натискат откъм гърба на автомагистралата, приближавайките с 200. Хора, мислете! Отново ще стане " съвременно " да се мисли! ", написа още Миглена Василева.

Вижте фотоси:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР